Game over

door LJMV

Ik heb geen zin in lege conversaties en karakterloze oppervlaktes. Maar je hongerige blik drijft me te testen hoe makkelijk je mond zich laat proeven. Hoe hard je lip zou meeveren als ik er mijn tanden inzet. Even proeven. Mijn hoofd te zwaar voor het jouwe, je kan me niet moven.

Wou gewoon even kijken of het zou kunnen. Of ik zou kunnen. Vastbijten en verslinden, nul kansen op weerstaan gunnen. Gewoon even testen hoe moeiteloos het daar zo niet toevallig valt, je hand, en weerloos in mijn haar belandt. Precies waar ik het in gedachten plaatste. Hoe je zachtjes je grip om mijn manen versterkt en je kus de mijne weerkaatste.

Je mag met me uit eten maar ik heb geen trek. Alleen trek in jou. Zin in jou. Of misschien geen zin in jou maar zin in. Het heeft weinig zin erover te bezinnen. Uitzinnig. Ik klop niet eens aan en je blik laat me al binnen. Het meisje waarvan je moeder zei nooit aan te beginnen.

Trek. trek in jou. Zin in jou. Of misschien geen zin in jou maar zin in mezelf. Zin om boven te halen wat ik toch al nevernooit onderdelf. Zin om gauw. Mijn gekreun herhaalt luidop wat ik allereerst ben. Vrouw.

Je mag met me uit eten maar ik heb geen trek. Ik laat je de deur openhouden en sla ‘m dan toe in je bek. gezicht. Ziezo. Die is dicht. Er is geen spelletje dat ik niet kan verzinnen. Ga maar alvast, ik wacht buiten. Op diegene van wie ik niet kan winnen.

Advertenties